top of page

Trehuset 

I Trehuset finner man to nydelige rom, Salongen og Møterommet. Disse to rommene kan også bli et stort ved å åpne skyveveggen. Når man leier et av rommene i Trehuset har man tilgang til et nytt og stort kjøkken og to flotte toalett. Det er også to barnestoler om det trengs.

Gammelt bilde, Trehuset

Salongen

I salongen er det fem småbord som kan settes sammen til et langbord med plass til tolv personer. Vi har langt flere stoler, så det er både plass og mulighet for enda flere bord.

Setter man bordene hver for seg er det plass til fire personer rundt hvert bord, som da tilsvarer 20 plasser. I Salongen er det også tilgang til en TV-skjerm for fremvisning av digitalt materiell, i tillegg til et piano. Det er også tilgang til kjøkken med serveringsutstyr.

Møterommet

Møterommet har plass inntil 8 personer med AV-utstyr og tilgang til kjøkken. Rommet er adskilt fra salongen med skyvedører, og er innredet med nydelige gamle møbler.

Kjøkken og toalett

Kjøkkenet er nytt og flott, og er godt installert med det meste man trenger. Toalettene er nye og fine, og et av de er rullestolvennlig. 

bottom of page